FET A LA COSTERA

Trobar roba esportiva sostenible, pot ser un autèntic treball d’investigació per la confusió quant a quin significat té “roba sostenible“, i a més de la quantitat d’etiquetes, certificats i estàndards…

Nosaltres som clares. Treballem amb materials de proximitat i amb certificats que asseguren una producció justa i sostenible.

La procedència i procés de producció de la nostra roba és important per a nosaltres, per això volem sumar-nos a la reducció de la sobreproducció de la industria tèxtil, a l’esgotament dels recursos, i a l’augment de salaris dignes.

 

TRAÇABILITAT

A la descripció de cada producte, t’indiquem si porta certificat Fair Wair Foundation o si es de confecció local:

  • Filat (Mataró)
  • Teixit (Alzira)
  • Tall i confecció (Canals)
  • Estampació a Cendra Gràfica.Coop.V. (Xàtiva)

ELS NOSTRES PRODUCTES

Produïm algunes de les nostres peces confeccionant-les a mà utilitzant i reutilitzant materials reciclats, cooperant amb empreses locals i col.laborant per afavorir un comerç menys violent.

A banda d’utilitzar materials ecològics, la responsabilitat de cuidar l’entorn que ens rodeja és clau d’aquest projecte. Creguem que tota persona és responsable dels seus actes, per això defenem una forma de vida respectuosa amb la Terra i amb nosaltres mateix.

Volem fomentar l’actitud d’un consum crític i conscient, amb l’objectiu de contribuir a un entorn favorable per a totes i tots, garantir un consum amb el menor impacte possible al medi ambient, per això les nostres peces estan produïdes baix una producció reduïda.

CONSUMEIX MENYS I EL QUE CONSUMISQUES, PREGUNTA’T SI ÈS IMPRESCINDIBLE.

Carrito de compra